Amsterdam Zuidoost bruist van het sporttalent en van de plekken waar dat talent zich verder kan ontwikkelen. Onze grote trots: de Amsterdam Arena, thuisbasis van een van de betere voetbalclubs ter wereld. Maar ook voor degenen die niet op topniveau sporten, heeft Zuidoost een gevarieerd aanbod. Wat dacht je van sporten in het vernieuwde Bijlmerpark of bij voetbalclub Zuidoost United? Je kunt lekker tennissen bij Jeugdtennis Zuidoost, golfen bij De Hoge Dijk of aan je sixpack werken bij Fit for Free of Henny Pleizier. Ben je wel eens bij Kraaiennest gaan kijken? Daar ligt een atletiekbaan te wachten op de volgende wereldrecordhouder. Word jij dat? Of ben je meer geïnteresseerd in boksen met Raymond Joval? Je vind alle informatie op onze website.

 

#GetFitWithChris

Glory kickbokser Christian “Bad News” Baya geeft terug aan de Bijlmer. Een investering in de mindset en de gezondheid van jongeren. #GetFitWithChris is het nieuwe initiatief… Lees meer »

 

Rugbyer Emilio Moes

Emilio Moes uit Zuidoost zit in het Nederlands team rolstoel rugby. Zijn rolstoelrugby formatie Tweedertien is deze maand gepromoveerd, waardoor zij behoren tot de Europese… Lees meer »

 

Bijlmer Barz 1102

Op 24 juni is het nieuwe Bijlmer Barz 1102 Calisthenics park geopend in Venserpolder. Deze barz staat op de plek waar vroeger de skatebaan stond…. Lees meer »