Musicaltheater: The Color Purple

Datum: do 12 apr tot ma 14 mei 00:00
Waar:NDSM-werf
Website:http://www.colorpurplemusical.nl

Na het boek, de Spielbergfilm, de twee musicalversies op Broadway en talloze prijzen komt The Color Purple vanaf april 2018 naar een nieuw pop-uptheater op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.
Waar vorige eeuw grote mammoettankers van de helling af rolden en schepen werden opgeknapt, tovert producent OpusOne dit voorjaar op de NDSM-werf een loods compleet om tot (pop-up) musicaltheater.
De rauwe omgeving van de werf leent zich volledig voor de sfeer van The Color Purple. Het levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan het begin van de twintigste eeuw, vertelt de gevolgen van de slavernij en een zoektocht naar persoonlijk geluk. Jong talent Naomi van der Linden treedt met haar rol van Celie in de voetsporen van Whoopi Goldberg en en Cynthia Erivo maakte hiermee haar grote hoofdroldebuut op Broadway.

(Foto: Bob Bronshoff)

The Color Purple speelt vanaf 12 april tot en met 14 mei 2018 in de NDSM Loods in Amsterdam-Noord.

Boek nu kaarten via www.colorpurplemusical.nl.

Hoe eerder in de speelreeks wordt geboekt, hoe goedkoper het ticket is. CJP’ers ontvangen een korting van € 5 op de ticketprijs. De beste stoelen zijn voor CJP’ers dan al te koop vanaf € 19,50.