Leiderschap seminar IZI Solutions

Datum: vr 25 mei 14:30 - 19:00
Waar:Pakhuis de Zwijger
Website:http://www.izi-solutions.com/jls

IZI Solutions organiseert voor de 8e keer het jaarlijks gratis leiderschap seminar. Ben je tussen de 18 en 40 jaar en wil je handvatten krijgen om het beste uit jezelf te halen? Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij in contact komen met succesvolle rolmodellen? Meld je dan hieronder aan.

Gratis seminar
Zoals bekend vindt IZI Solutions dat kennis voor iedereen vrij toegankelijk moet zijn, zeker voor diegene die gemotiveerd is om iets met deze kennis te doen. Om die reden organiseert IZI Solutions een keer per jaar dit gratis seminar voor 250 (jong)volwassenen. Dit jaar spreken er vier prominenten over verschillende vormen van leiderschap én is er een panel met jonge leiders.

Sprekers 2018
Johnny de Mol, Rocky Hehakaija, Clayde Menso, Kees Klomp en een panel met jonge leiders. Het panel bestaat uit: Jessy de Abreu (mede-oprichter The Black Archives en bestuurslid van New Urban Collective), Judith Kadee (jongste museum directeur van NL, Museum Villa Mondriaan) en Salim Hadri (CEO van Milvum ICT bedrijf met 19 personen).

Aanmelden
Dit kan alleen via: www.izi-solutions.com/jls

Selectieprocedure
Net zoals elk jaar wordt de aanmelding beoordeeld aan de hand van een selectieprocedure. Als de aanmelding akkoord is krijg je jouw toegangsbewijs toegestuurd. Indien het niet akkoord is krijg je de kans om jouw motivatie te herschrijven. IZI Solutions hanteert een first come, first serve principe dus wees er op tijd bij als je zeker wilt zijn van toegang.