#GetFitWithChris

Glory kickbokser Christian &#822Bad News” Baya geeft terug aan de Bijlmer. Een investering in de mindset en de gezondheid van jongeren.

#GetFitWithChris is het nieuwe initiatief waarmee Christian Baya, jongeren uit Amsterdam Zuidoost de kans biedt om dichter tot hun volle potentie te komen. De jongeren leren in 8 sessies hoe zij met kickboksen het maximale uit zichzelf halen.

Topatleet Christian heeft dankzij de sport die hij beoefent fundamentele kennis opgedaan over respect, discipline, daadkracht en zelfvertrouwen. Deze kennis draagt hij graag over met #GetFitWithChris, een sportprogramma en sociale vaardigheidstraining in één.

Christian geeft graag terug aan zijn buurt.  &#822Bad News” Baya vliegt voor zijn professie de hele wereld rond, maar voelt zich tot de dag van vandaag toch het meest verbonden met de Bijlmer. Het doel van het project is om jongeren weerbaarder, fitter en sociaal actiever te maken. Gedurende 8 weken gaan de deelnemers aan zichzelf werken vanuit vier speerpunten: mentale gezondheid, lichamelijk gezondheid, sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Het initiatief is ontstaan vanuit een verantwoordelijkheidsgevoel. Christian heeft zelf in zijn tienerjaren geen rolmodel gehad. Nu dat hij professioneel kickbokser is, wil hij als voorbeeldfunctie aantonen dat je met focus en de juiste motivatie alles kan bereiken.

Het traject gaat in mei van start, exacte datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Deelnemers kunnen zich alvast aanmelden via www.christianbaya.com