Elke donderdag BIJLMERenZO medialab

In het medialab van BIJLMERenZO kan iedereen van 12 tot 32 jaar uit Amsterdam Zuidoost zelf media produceren! Van presenteren en interviewen tot filmen, editen en fotograferen. Elke donderdag van 18.00 tot 20.00 uur (behalve tijdens schoolvakanties) ben je welkom in het Medialab in het Bijlmer Parktheater.

Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt in de media. Het is een open inloop, dus je kunt zo vaak komen als je zelf wilt. Je kunt samen met andere creatieve reporters en cameramannen of -vrouwen video’s opnemen. Als je liever wilt werken aan je eigen video’s en gebruik wilt maken van ons greenscreen, een professionele camera of editingcomputers, dan kan dat ook op de donderdagavond. De coaches van BIJLMERenZO zijn beschikbaar om je te helpen of tips te geven.

 

Heb je een promovideo nodig voor een evenement dat je organiseert? Of wil je een streetreport filmen om het gesprek van een talkshow op gang te brengen? Of een aftermovie maken van een evenement? Ook dat kan in het Medialab.

 

Meer informatie en aanmelden: info@bijlmerenzo.nl