Semmiesblog

Ben jij een boekenliefhebber of nog niet? Nee, natuurlijk hou je niet van saaie boeken, maar misschien zit je wel te wachten op meeslepende boeken waarin je verhalen leest over mensen zoals jij. Dan moet je zeker Semmiesblog op Facebook gaan volgen!

Achter Semmiesblog zit Sem Abera (33) uit Duivendrecht die zich al 2 jaar bezighoudt met het delen van korte verhalen op Facebook. Sem deelt niet zomaar verhalen, maar romans die je nieuwsgierig maken om verder te lezen! De personages hebben verschillende multiculturele achtergronden.

Sem: &#822Nederland is divers, maar de boekenwereld nog lang niet. Er zijn genoeg serieuze boeken die gaan over integratie, geloof en cultuur, maar waar zijn de boeken die je meeneemt op vakantie en waarnaar je echt uitkijkt om verder te lezen?”

Binnenkort komt Sem met haar debuutroman: I GOT YOU. Met deze roman hoopt zij het verschil te maken door ook lezers te bereiken die normaliter niet of weinig lezen. Dit boek voor jong en oud en is te verkrijgen vanaf 15 november 2018! Hou onze website in de gaten. Volg sowieso alvast Semmiesblog op Facebook om alvast te genieten van haar meeslepende deelverhalen!

 

Lateasha – BIJLMERenZO