Label-socks

Label-Socks is een Amsterdamse based urban sokken-label. Label-Socks is ontstaan uit een grote passie voor mode, cultuur en diversiteit. De designs zijn geïnspireerd door de West-Afrikaanse roots en de moderne Westerse invloeden. Label-socks gelooft dat mode in staat is om verschillende mannen van over de hele wereld samen te brengen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, of waar je naartoe gaat. Je zult nooit meer op dezelfde manier naar sokken kijken.

Mariam Look-Man uit Amsterdam is al zo’n 6 jaar geleden gestart met het ontwerpen van een sokkenlijn. Zij wilde meer kleurrijke, maar toch ook kwalitatieve en originele sokken uitbrengen waarin de Ghanese roots naar boven komen.  “We leven in een een wereld vol met labels. Deze labels en het typische hokjesdenken is een inspiratie geworden voor dit brand.” Don’t label people!

Label-socks vindt haar inspiratie in West-Afrika (Ghana) en mixt felle kleuren en designs van het continent met minimalistische kenmerken. Ook worden de sokken gemaakt van comfortabel materiaal en hoge kwaliteit.

Zoals Miriam quote : “Zorg dat je altijd een fris nieuw paar sokken in huis hebt!”

Thanks EVERBODY voor al jullie lieve en positieve berichten!Dit doet me echt goed om verder door te gaan met Label-socks.Om nog officieel te maken dat de webshop vandaag online staat, heb ik een aftermovie gemaakt over de brand.So just relax and join the movement with Label-Socks.Don’t label people, Label-socks. https://m.facebook.com/Label-Socks-1275376702571461/Ik hoor graag jullie input/feedback.Sorry dat ik niet iedereen getagd heb, but all love for yahVideocredits-: Gaturo DjedjeMusic: @CRZE020

Geplaatst door Mariam Look-Man op Woensdag 3 oktober 2018