Bhangra dans workout

In Amerika kan je al in diverse sportscholen lessen nemen in Bhangra. En deze zomer kun je ook in de Bijlmer deze dans-workout doen! Kom naar de Bhangra workshop voor een geweldige tijd, verbrand wat calorieën en leer meer over Bhangra! Voor iedereen van 12 jaar en ouder. Ladies only!

De workshops zijn elke zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur in buurtcentrum De Bonte Kraai, Kraaiennest 68. Geen enkele danservaring nodig. Rol gewoon in comfortabele trainingskleding en wees klaar om wat Bhangra te leren.

De Bhangra is een eeuwenoude volksdans uit Punjab in Noord India, ooit bedoeld om het binnenhalen van de oogst te vieren. Bhangra is een leuke culturele dans en is een uitdrukking van geluk. Stichting Sikhisme en cultuur zorgt ervoor dat je veel plezier hebt tijdens je bezoek aan de workshop. Bhangra is een hoge energiedans dus dit kan je uur cardio zijn voor vandaag. Kijk maar eens naar het voorbeeld in dit filmpje uit Australië:

Entreekosten zijn €5 per uur per persoon en dit geld zet de organisatie in als donatie voor educatie van kinderen in derde wereldlanden. Dus dans mee en draag bij aan de toekomst van kinderen!

Contact en informatie
Om in te schrijven mail naar info@sikhisme-en-cultuur.nl.

ZA 14.00-15.00 T/M 28 JULI 2018