Jouw scooter meer dan €25 waard?

Van je scooter af? Lever hem in tijdens de inleverdagen van 21 t/m 30 april!

Vanaf 1 mei riskeer je een boete als je met je te oude brom- of snorfiets in de Amsterdamse milieuzone rijdt. Maar de scooter in de schuur laten staan en niet gebruiken kost ook geld, want je betaalt de verzekering of je moet hem schorsen. Bespaar deze kosten en lever je scooter in tijdens de inleverdagen.

Van 21 t/m 30 april is er een speciale inleveractie voor oude brom- en snorfietsen. Tijdens deze dagen kun je je rijdende scooter inleveren bij één van de veertien aangesloten Amsterdamse scooterwinkels. De winkel geeft jou sowieso een tegoedbon van €25,-. Is jouw scooter meer waard? Ja toch?! Dan sluit de scooterwinkel een betere deal met jou.

Je kunt er ook voor kiezen om je scooter gratis te laten ophalen op zaterdag 21 april. Je krijgt dan een vrijwaringsbewijs, zodat je van de kosten voor verzekering of eventuele schorsing af bent.

Boete milieuzone

De milieuzone geldt al sinds 1 januari, maar tot nu kregen overtreders alleen een waarschuwingsbrief thuisgestuurd. Per 1 mei worden echte boetes uitgedeeld voor een bedrag van €65,-. Rijd je nog op een te oud voertuig? Wij adviseren jou om snel over te stappen op een ander vervoersmiddel. De milieuzone zorgt voor schonere en gezondere lucht in de stad.

Inleveren?

Klaar om je brommer of scooter in te leveren? Kijk voor meer informatie op www.amsterdam.nl/scooter.