Act of Change zoekt jongeren

Students Moving Forward is op zoek naar jongeren van 15 tot 24 jaar uit Amsterdam die willen mee doen aan het ontwikkelingsprogramma Act of Change.

Act of Change is een programma voor jongeren die een persoonlijk doel willen bereiken. Je ontdekt meer over jezelf, leert nieuwe technieken, leert presenteren/storytelling en je versterkt je organisatie skills.

Vanaf april 2018 tot en met februari 2019 ga je met een groep van ongeveer 20 leeftijdsgenoten aan de slag. Tijdens een actief programma leer jij jezelf beter kennen, ontdek je welke kennis en vaardigheden je nodig hebt om doelen te bereiken. Het programma duurt 6-10 maanden en start met een vierdaagse training NLP voor jongeren van 30 april tot en met 3 mei 2018 bij NTI NLP in Limmen. Na de vierdaagse training ziet de groep elkaar gemiddeld 1 keer per maand. Uiteraard kan dit vaker, wanneer je meer begeleiding wilt.

Geef jezelf nu op of lees meer op de website: http://smff.nl/ontwikkelingsprogramma-act-of-change/