I AM DANCE #ITP2018

Afgelopen weekend was het In The Picture Festival. Hét festival voor talent uit Amsterdam Zuidoost, omgeving en zelfs uit het buitenland. Het festival was driedaags. De crew van BIJLMERenZO was erbij op zaterdag, de internationale dansdag.

Zaterdagmiddag om 12 uur was de aftrap, met een talkshow over dans. Het is verbazingwekkend hoe veel en hoe gepassioneerd dansers over dansen kunnen praten! Tussen de discussies door waren er natuurlijk ook performances.

In de avond werd het beste talent geshowd. Van Zweden tot aan Syrië, vele culturen kwamen aan bod, met dansstijlen die varieerden van hip hop tot slow modern. Het was een indrukwekkende avond, die werd gehost door de bekende Engelse choreograaf Hakeem Onibudo! Zijn enthousiasme en alle energieke dansmoves maakten I AM DANCE een geslaagde festivaldag.

Rashida & Laquilla – BIJLMERenZO