Lennert Wolfs & Oualid – Mi Amor

Lennert Wolfs & Oualid lanceren hun Belgisch – Nederlandse samenwerking in de vorm van de nieuwe single “Mi Amor”.

Met deze inspirerende samenwerking bundelen de Belgische DJ “Lennert Wolfs” en de Nederlanderse Rapper “Oualid” hun krachten en laten ze zo zien dat de gouden tijd van de “Verenigde Nederlanden” nog lang niet is vervlogen.

Oualid een Amsterdamse rapper met Marokkaanse roots is géén onbekende in het Nederhop circuit, hij werkte reeds samen met grote Nederlandse namen e.g. Yes-R en Rakimster.

Lennert Wolfs (Resident DJ in Carré en lead demonstrator van Pioneer DJ gear)  ook géén onbekende in het Belgische DJ circuit heeft met deze producties weer eens laten zien dat als je de juiste partijen bij elkaar brengt er waanzinnige magie ontstaat. Deze opvolger van Lennert’s vorige singles “Dynamite” en “Love You Longtime”(6.000.000 Views op Youtube), weet de jeugd in vervoering te brengen.

De lyrics zullen luidkeels worden meegebruld.

“Mi Amor” is zonder enige twijfel één van de meest belovende singles van het ogenblik – Eindelijk eens een Belgische DJ die zich waagt aan deze Nederhop – EN HOE!!!

Wat vind jij ervan?