Deborah Cameron by DeeDee

Je hebt deze positieve powervrouw Deborah Cameron vast al eens gezien! In 2015 werd ze Miss Black Hair Nederland, ze is inspirational speaker, vlogger en presentator op vele events en de afgelopen maand was ze reporter in samenwerking met BIJLMERenZO voor de theatervoorstelling Woiski vs. Woiski.

Deborah Cameron by DeeDee heeft haar eigen blog en ook op social media deelt Deborah haar ervaringen. Zo vertelt ze ook hoe het was om voor het eerst te presenteren voor de camera van BIJLMERenZO. Hieronder kun je één van de filmpjes zien die ze maakte samen met BIJLMERenZO. Ze interviewde heel veel BN-ers bij de premiere van Woiski vs. Woiski.

Op haar site en social media kun je vanalles vinden. Van een artikel over ‘Liefde op z’n Surinaams’ tot een radio-interview bij FunX over haar Fieldtrip naar het Haags Historisch Museum. Dus hou Deborah Cameron zeker in de gaten!