Shaker begint eigen label en releast kerstsingel

De jongeren van Netkids Music brengen dé nieuwste kersthit uit om de komende feestdagen met een knaller in te luiden. Netkids is een muzikaal collectief van het gloednieuwe label Netkids Music bestaande uit o.a. Giefa Sparkle (Sing Song), Elaine Hakkaart, Lilly Kleine (Go With The Flow), rapper Jamie, DJ TMMY en zanger Nelis Joustra (Musically). Het nummer ‘MIJN KERSTMIS’ is een vrolijk kerstnummer met een eclectische mix van stevige beats, catchy zang en ritmische rap.

Netkids Music is door TV choreograaf en ondernemer Nicholas ‘Shaker’ Singer opgericht. Het is een nieuw label dat zich richt op het maken van moderne muziek voor hedendaagse jongeren. Naast de kerstsingle van Netkids, kan je binnenkort nog veel meer verwachten van deze nieuwe generatie popsterren. Nicholas Shaker Singer: ‘Een onalledaagse combinatie van jonge ervaren zangers en autodidacte online sensaties die niet eerder een professionele opnamestudio van binnenuit hebben gezien, leek mij de juiste mix voor een nieuwe pop/urban sound die recht uit het hart komt. Het aanbod is natuurlijk groot en artiesten als Ronnie Flex, Lil Kleine en Maan bestormen de hitlijsten met muziek die goed bij de jeugd blijft hangen, maar vaak niet door de jeugd zélf wordt gemaakt. De energie en het entertainmentgehalte liggen hoog bij Netkids. Ik denk dat wij ons daarom als allround-entertainers enorm onderscheiden.’