Volop werk in ArenaPoort!

Woon jij in Zuidoost, ben je flexibel en wil je leuk werk, lekker dichtbij huis? Dan is dit jouw kans! Werken in de ArenA Poort. Zo heet het project, waarbij stadsdeel Zuidoost en Randstad passend werk bieden voor Zuidoosters. Inmiddels zijn tientallen inwoners uit Amsterdam Zuidoost aan de slag. Maar er is nog plek zat, want er is volop werk in ArenaPoort. Grote bedrijven in de ArenaPoort zijn namelijk op zoek naar nieuwe collega’s. Pak jouw kans.


Het project biedt professionele begeleiding voor vinden van passende baan.  Er is volop werk voor verkoopmedewerkers, servicemedewerkers, hosts, beveiligers, stewards, barmedewerkers, garderobemedewerkers, runners en  was- en strijkhulpen. Diverse grote bedrijven werken mee. Het gaat om Amsterdam ArenA, Villa ArenA, AFAS Live, Ziggo Dome en Pathé. Meerdere bedrijven zijn ook geïnteresseerd in het project.

Interesse?
Ben jij of ken jij iemand voor wie het project Werken in de ArenaPoort op het juiste moment komt? Laat het ons weten, dan plannen we een intakegesprek met een van onze adviseurs. Jullie gaan samen aan de slag en je wordt klaargestoomd om te solliciteren op meerdere geschikte vacatures.

Meer informatie
Lisa Traub, telefoon: 06 4661 4096, e-mail: lisa.traub@nl.randstad.com.