Van Bims naar Brooklyn

De Rode Hoed organiseert in samenwerking met de Gemeente Amsterdam een talkshow in cultuurhuis NoLIMIT in de Bijlmer over de geschiedenis, de huidige staat en de toekomst van de Bijlmer. Deze talkshow op zaterdag 25 november zal door Patrick Lodiers (BNNVARA, de lama’s) en Clayde Menso (Directeur Rode Hoed, oud-bewoner) gepresenteerd worden. Dit evenement is de officiële kick-off van 50 jaar Bijlmer.

Gasten zijn o.a. Fenna Haakma Wagenaar (architect en stedenbouwer), Gideon Everduim (activist, rapper), Mercedes Zandwijken (sociaal activist), Pi de Bruin (architect, oud-bewoner), Justin Samgar (spoken word artist), Orville Breeveld (musicus, Ode aan de Bijlmer), Kineta Angyemang (ondernemer, student bouwmanagement en vastgoed) en Martijn Blom (initiatiefnemer De Flat).