Een pop-up game met jouw vrienden?

Wat zijn de pop-up games? Een POP-UP game is een (sport) activiteit die zomaar ergens kan opduiken. In een wijk, buurt, winkelcentrum, tijdens een evenement of gewoon bij jou op het pleintje. De organisatie van POP-UP Games verzorgen het materiaal en een leuke (sport) activiteit. Daarnaast worden er wekelijks samen met de deelnemers challenges bedacht om andere spelers/deelnemers van de POP-UP uit te dagen een score te overtreffen. Natuurlijk wordt er ook gechild want ze nemen ook muziek, zitzakken, sportmateriaal, springkussens, panna kooien bumperballen en nog veel meer leuke dingen mee! De pop-up games zijn tot nu toe alleen beschikbaar voor de doelgroep 12 t/m 18 jaar.

Hoe kom ik in aanmerking voor een pop-up game?
De deelnemer vraagt via de site www.popupgames.nl zelf een pop-up game aan. Je mag zelf bedenken waar, wat, hoe en wanneer in Zuidoost. De organisatie selecteert uit de aanvragen een of meerdere winnaars die de pop up game faciliteiten zullen ontvangen.

POP-UP Games zorgt dat ze op het aangevraagde tijdstip op de goede plaats staan met de materialen die nodig zijn voor de aangevraagde pop-up game. Ze zetten alles klaar en de activiteit kan starten!

 

Welke pop-up games staan al gepland?

Vrijdag 27 oktober 2017: Sutu wall straatvoetbal tournament bij Kraaiennest
(Kleiburg 53 Amsterdam ZO). Inschrijven kan via de site www.popupgames.nl. Inschrijven op locatie om 13.45 uur, doelgroep is 15 t/m 18 jaar.

Woensdag 1 november: eerste gelegenheid voor nieuwe pop-up aanvraag in de gymzaal van Egoli van 18:00-19:30 uur.