Museum N8 zoekt jury

Bepaal mee wat er in voor jongeren in het Museum gebeurt. Meld je aan voor de N8 jury! Musea, jongeren en de nacht. Combine these things en dan heb je Museumnacht.

Op zaterdag 4 november vindt de 18e editie van de Museumnacht Amsterdam plaats. Tijdens deze nacht openen meer dan 50 musea en culturele instellingen tussen 19:00 en 02:00 hun deuren voor ruim 33.000 Amsterdammers. Waaronder jij dus! Omdat de organisatie graag wil dat iedere volgende editie nog vetter is dan de vorige, zijn ze op zoek naar een N8-jury: 20 tweetallen die hun oordeel vellen over de programmering tijdens de Museumnacht. Zie het als een extra motivatie om de musea hun best te laten doen voor jong publiek. De uitkomst hiervan zijn Museumnacht N8 Awards, die worden uitgereikt aan de locaties die volgens de N8 Jury het meest spraakmakende, leukste, creatiefste of origineelste programma neer heeft weten te zetten tijdens de Museumnacht.

Lijkt het jou leuk om als N8 jurylid jouw bijdrage te leveren aan de Museumnacht van 2017 en een kijkje te nemen achter de schermen bij N8? En wil jij een gratis Museumnacht met plus de mogelijkheid om rijen te omzeilen tijdens de Museumnacht? Waarna je door kan naar de afterparty?

Ben je van 18.00 – 21.00 beschikbaar op 26 oktober en 7 November? Vul dan onderstaande link in om te kunnen worden geselecteerd als N8 Jury lid.

https://nl.surveymonkey.com/r/N8Jury2017