Maak geld met sneakers

Sneakers zijn meer dan alleen maar een paar sneakers, toch?! Sneakers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het leven van jongeren. Wij hebben allemaal wel een paar Nike’s of Adidas in de kast liggen. De één draagt sneakers omdat ze comfortabel zitten en de ander draagt sneakers omdat ze gewoon van sneakers houden.

Denk bijvoorbeeld aan de Yeezy, die zijn ontworpen door Kanye West. Deze schoenen worden niet alleen door celebs gedragen, maar ze zijn wel erg exclusief. Er worden maar een paar Yeezys in productie genomen, waardoor er veel mensen zijn die deze schoenen zo graag willen bemachtigen. Er zijn zelfs mensen die kamperen voor de deur van verschillende winkels om ervoor te zorgen dat zij de eerste zijn om ze te bemachtigen.

Wat mensen niet altijd weten, is dat je met sneakers veel geld kan verdienen. De Yeezys Boost 350 V2 zijn in de winkel bijvoorbeeld € 220,-. Als je ze wilt door verkopen aan anderen, dan kun je ze makkelijk voor € 650,- verkopen!

Je hoeft niet persé Yeezys te kopen, om ze voor een duurdere prijs te verkopen. Het kunnen ook sneakers zijn van andere merken zoals Nike, Adidas, Jordans of Reeboks. Wat wel belangrijk is, is dat je schoenen koopt die exclusief zijn of schoenen die niet vaak worden geproduceerd. Daarnaast moet er ook veel vraag en weinig aanbod zijn. Zo kun je je sneakers met (veel) winst verkopen.

Release dates van exclusieve sneakers: 

Adidas Yeezy 350 V2 Triple White

Release datum: april 2017

 

Nike Air Up-Tempo x Supreme

Release datum: (datum of maand nog niet bekend) 2017

Nike Air Max 1 OG

Release datum: 4 maart 2017

Voor meer sneaker releases of info kun je terecht op websites zoals Sneakernews, Sneaker Freaker, Hypebeast  en Sneakers N Stuff.

BIJLMERenZO – Rayvano