Undateable: datingavond met buitenbeentjes

Op 14 februari – Valentijnsdag – vindt de eerste aflevering plaats van Undateable, een heuse datingavond speciaal voor onze buitenbeentjes. Buitenbeentjes zijn honden en katten met een klein (of soms iets groter) gebrek en die daarom vaak lang op een baasje moeten wachten.  Maar wie ooit een aflevering van The Undateables op BBC of BNN heeft gezien, weet dat er voldoende liefde voor iedereen is. Ongeacht je uiterlijk, beperkingen of leeftijd. Ook de buitenbeentjes van Dierenopvang Amsterdam hebben veel liefde te geven en hopen op een vaste relatie met hun nieuwe baasje.

DOA helpt jou om de relatie tot een succes te maken. Heb je een dier uitgezocht met wat moeilijker gedrag? Dan staan onze gedragstherapeuten je graag bij als dat nodig is. Of heeft jouw buitenbeentje wat meer medische zorg nodig? Ook dan zorgen we ervoor dat je er niet alleen voor staat.
Kijk nu op hun website voor meer informatie. http://www.doamsterdam.nl/intro_asiel_undateables.htm    
BIJLMERenZO | Colin