Stem met je hart

Op 15 maart is het aan jou om jouw stem te laten horen en je hart te laten spreken. Anno 2017 is het bijzonder om te zien dat bijna de helft van de politieke partijen voorstellen doen in hun verkiezingsprogramma’s die lijnrecht tegenover de Nederlandse Grondwet en rechtsstaat staan. Aan de andere kant zijn er ook politieke partijen die juist maatregelen hebben voorgesteld die de rechtsstaat zou kunnen versterken en discriminatie tegen zouden kunnen gaan. 

Richting de verkiezingen doet IZI Solutions samen met NJR en Ben & Jerry’s haar best om jongeren zo goed mogelijk te informeren en te stimuleren om op een politieke partij te stemmen die bij hen past.

IZI Solutions wil op elke mbo een stembureau! Handig toch?

Verder is er een jongerenkieswijzer gelanceerd, zodat jongeren kunnen checken welke partij het beste bij hen past. En er is een toolkit met informatie hoe stemmen werkt.

Dus niet vergeten te stemmen op 15 maart hè?!