Mind Your Business Carrière dag MBO College Zuidoost

Op donderdag 26 januari organiseerde MBO College Zuidoost een carrièredag in Pathé Arena voor de eerstejaars studenten. De talkshow Mind Your Business van BIJLMERenZO en Going Social  in Pathé Arena was onderdeel van het programma. 

Hosts Minchenu Maduro en Edson da Graça gingen in gesprek met   ondernemers van Wash and Care, Broodje Met, Viva la Vive, The New Originals en Big In Japan Fashion Store. De organisaties Jongerenpunt voor werk & opleiding, NoLIMIT, BOOT HvA en Made by 020 Swazoom waren aanwezig om de studenten te vertellen wat zij te bieden hebben op het gebied van talentontwikkeling, ondersteuning en advies. Het was een leuke en leerzame middag met als boodschap dat een ondernemende houding erg belangrijk is bij het vormgeven van je eigen carrière. Of je nu als zelfstandig ondernemer aan de slag wilt of in loondienst.

(Foto’s: Dacosta Photography​)

BIJLMERenZO- Colin

fotografie by | Randy Da Costa