Stille taal van de liefde #2

Nu je het eerste deel van de stille taal van de liefde hebt gelezen, denk ik dat je toe bent aan de volgende stap. Deze tips helpen je om op een makkelijke manier in contact te komen met je crush. Natuurlijk kun je ook gewoon alle moed verzamelen en op hem/haar afstappen. Maar ik weet hoe moeilijk dat kan zijn, vandaar een paar tips, hoe het ook kan. 

se

De starende blik

Remember that awkward moment, als je je crush recht in de ogen aan kijk en hij/ zij vangt je blik op? Geen stress, dat is juist goed! Zo ziet hij/zij dat je interesse hebt. Zorg er wel voor dat je niet te lang kijkt, dat is onaantrekkelijk. Wel is het altijd goed om nog een keer om te draaien en de ander aan te kijken. Kijk dan even verlegen naar beneden en kijk dan nog een keer. Deze keer, als de ander ook weer kijkt, moet je de blik weer wat langer vast houden dan de eerste keer. Nu heb je op verschillende momenten naar elkaar gekeken en oogcontact gemaakt. Ondertussen kun je misschien je kleding recht trekken of wrijven aan je haar of zo.

Het eerste contact

Het kan helpen als je samen met een vriend of vriendin bent. Een meisje zegt tegen haar vriendin: &#822Hij kijkt naar me!” Als de vriendin nu ook kijkt naar de jongen, bevestigt dit het contact dat hij gemaakt heeft. Dit maakt het hem makkelijker om naar je toe te stappen. Als hij op je af loopt, zal hij wel wat moeten zeggen. Wat hij zegt is minder belangrijk dan we soms denken. Het gaat er meer om hoe hij het zegt, dan om wat hij zegt. Zelfverzekerd, met een rustige stem en een open, vriendelijke gezichtsuitdrukking. Terwijl hij begint te spreken kijkt hij met een zachte glimlach naar je, daarna kort naar je vriendin en opnieuw naar jou. (Dit werkt trouwens ook als jongen!)

Succes guys!

 

BIJLMERenZO – Cheriva