OBA & Imagine IC gaan verhuizen!

Imagine IC verhuist in maart 2017 naar Bijlmerplein 395 in de Amsterdamse Poort. Imagine IC gaat hier samenwonen met OBA Bijlmer.
Van dinsdag 3 januari 2017 tot begin maart 2017 houdt Imagine IC tijdelijk kantoor in OBA Reigersbos aan Rossumplein 1. Zij zijn daar gewoon bereikbaar per mail en telefoon.

Wat gebeurt er met het Buurtarchief Bijlmer Meer, Vitrine van Zuidoost?
De verhuizing en verbouwing hebben tot gevolg dat Buurtarchief Bijlmer Meer, Vitrine van Zuidoost van 19 december tot de opening van hun nieuwe huis niet toegankelijk is. In de tussentijd gaat Imagine IC gewoon door met hun verzamelevents. Ook zullen zij in het nieuwe jaar een vitrine inrichten over 40 jaar buurttheater in het Bijlmerparktheater.

Medio januari 2017 start Imagine IC met de verbouwing van de nieuwe locatie. Vanaf begin maart is de nieuwe vestiging met een nieuw buurtarchief weer open voor publiek. Eind maart 2017 ben je van harte welkom tijdens de feestelijke opening van de gezamenlijke vestiging met OBA Bijlmer.

Imagine IC