Feest in World of Food voor jonge verzorgers

Zorg jij altijd voor een zieke of hulpbehoevend familielid of iemand anders in jouw omgeving? Mantelzorgers verdienen waardering en erkenning voor de zorg die zij vaak in stilte leveren. Daarom worden mantelzorgers uit stadsdeel Zuidoost op donderdag 10 november 2016 in het zonnetje gezet op de landelijke Dag van de Mantelzorg.

Op het programma staan leuke acts, er is een hapje en een drankje en er zijn verschillende workshops die mantelzorgers kunnen helpen bij de dagelijkse zorg van naasten. Alle mantelzorgers zijn van harte welkom!

mantelzorg1

Waar en wanneer

Donderdag 10 november in restaurant Flavourtown, World of Food, Develstein 100D. U kunt kiezen om in de ochtend of in de avond te komen. Het ochtendprogramma is van 09.30 tot 14.00 uur en het avondprogramma is van 17.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden

Je kunt je tot en met zondag 6 november aanmelden. Dit kan via de mantelzorgorganisatie waar je reeds bekend mee bent of via stgdegoudenbloem@outlook.com. Geef aan of je in de ochtend of avond wil komen.

Vragen

Heeft u vragen? U kunt contact opnemen met Helga Ormskirk of Dionne Scholsberg via bovenstaand e-mailadres of telefonisch: 06 2375 9939 / 06 2459 3906.