Behoefte aan een personal coach?

Goal is een coachproject voor Amsterdamse jongeren van 12 tot en met 23 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Jongeren worden gekoppeld aan een vrijwilliger die hen als coach een jaar lang begeleidt en ondersteunt op allerlei gebieden, zoals school, werk of vrije tijd. Het gaat om kwetsbare jongeren die de steun goed kunnen gebruiken. De coach helpt de jongere om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, zijn of haar (sociale) vaardigheden te versterken, te ondersteunen bij het vinden of behouden van school, stage en/of werk, te praten over problemen (los van hulpverlening) of over hele normale zaken waar een jongere mee zit. Maar de coach ís er ook gewoon voor de jongere, het moet vooral ook leuk kunnen zijn. Daarnaast organiseert Goal ook uitjes voor de koppels, in november doen we een rondleiding in de Arena! Sinds 2004 heeft Goal ruim vierduizend risicojongeren aan een vrijwillige coach geholpen.

depression_500x279

 

Voor het aanmelden van een jongere bel of mail met Goal:
020 – 4635050
info@goalamsterdam.nl

Meer informatie: www.goalamsterdam.nl