Ontmoet de redactie: Stephany

Ik ben Stephany Biezen, hoofdredacteur van BIJLMERenZO. Toen de gemeente mij in 2009 benaderde om een mediaplatform voor jongeren op te zetten, was ik direct enthousiast. Ik vind het erg belangrijk om jongeren de kans te bieden hun talent te ontwikkelen en hen te informeren over relevante onderwerpen. Onze website en social mediakanalen zoals Facebook en Youtube zijn daar heel geschikt voor. Samen met de eindredacteur en content creative zorg ik ervoor dat onze jonge reporters leuke items kunnen maken die interessant zijn voor jongeren en jongvolwassenen, die in Amsterdam Zuidoost wonen, werken of studeren. Als sociaal en cultureel ondernemer ben ik, naast BIJLMERenZO, met nog veel meer leuke projecten bezig. Daarover meer op mijn website www.going-social.nl.

untitled-4