Young Music Talents

Ken jij het leerorkest van OSB al? Het is een orkest met jongeren van ongeveer 13 tot 17 jaar die een passie hebben voor muziek. Niet alleen leerlingen van OSB kunnen met het leerorkest mee doen. Ook scholieren van andere middelbare scholen gaan op maandag naar de repetitie en spelen mee tijdens de concerten.  Het leerorkest bestaat nu vier jaar en heeft al veel bereikt. Vorig jaar gingen we naar Duitsland met het hele orkest om concerten te geven in een kasteel!

leerorkest

Fotograaf: Sharmila v.d. Stroom

Het orkest is al aardig gegroeid. Er komen elke paar weken wel een paar nieuwe mensen bij. Bij het leerorkest kun je je creativiteit tonen en ontwikkelen. Je kunt verschillende instrumenten leren bespelen. Ik heb zelf een lied gecomponeerd.  De meesters en juffen begeleiden je goed, zodat je je muziektalent echt kunt ontwikkelen.

 

BIJLMERenZO – Nathalie