Gehaakte runway

De haakclub gaf een modeshow van breisels gemaakt door Leticia Williams en haar leerlingen in het bekende jongerencentrum Nolimit. De ruimte was getransformeerd tot een runway, waar deze dames de show stalen met hun kleurrijke trending gehaakte jurken, shirts, poncho, broeken. Gebreide kleding is dus niet alleen voor de winter. Ook in de zomer, lente en herfst kan het gedragen worden door jong en oud. De jongste leerling had nog een verrassing. Ze had een zelf gemaakte bruidsjurk. Leticia Williams heeft laten zien dat breisels ook sexy en trending kunnen zijn!

Ben je 23+ en vind je haken leuk of interessant? Klik dan op de link onderaan. Je kan je dan aanmelden via de website. Ze zitten op verschillende locaties en hebben verschillende lestijden.

www.buurthuizenzuidoost.nl