Ben jij een mantelzorger?

Zorg jij altijd voor je moeder, je broertje of je opa die ziek is? Wist je dan een ‘mantelzorger’ bent? Het kost veel tijd en energie om voor iemand te zorgen. En natuurlijk moet je ook nog genoeg tijd over hebben om je eigen leven te kunnen leiden. Je kunt gratis hulp krijgen als je langdurig zorgt voor iemand in je naaste omgeving. Geef je nu op voor de cursus De Zorg de Baas, die op 17 november van start gaat. In vijf middagen leer je hoe je balans vindt tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Grenzen stellen, steun vragen, omgaan met stress zijn enkele van de onderwerpen. Markant verzorgt de cursus in opdracht van het stadsdeel.

Schermafbeelding 2015-10-22 om 18.42.13

Meer informatie en aanmelden:

Menekse Tromp: 020 886 8800.

Wanneer: 17 en 24 november, 1, 8 en 15 december, 14.00 – 16.30 uur
Waar: verpleeghuis Gaasperdam, Soestdijkstraat 4

Website: www.markant.org