Afro Jazz bij ZoJazz lounge in NoLIMIT

Op vrijdag 18 september was muziekreporter Elvis van BIJLMERenZO bij de Jazz Lounge in NoLIMIT. Hij vond het jammer dat er zo weinig jongeren aanwezig waren tussen alle mannen en vrouwen van boven de 30. De muziek was wel heel goed! Het was geen saaie jazz. Het was oude, zwarte jazz in een modern jasje. De muziek klonk echt lekker en vernieuwend voor jongeren die normaal niet naar jazz luisteren. Er bestaan nog steeds vooroordelen over jazz muziek. Het zou volgens veel jongeren ouderwets en saai zijn. ZoJazz liet met deze editie zien dat dit niet per definitie waar is. Hopelijk verbreden de jongeren uit de stad hun muzikale horizon door dit evenement de volgende keer wel te bezoeken!

Bekijk hier de foto’s voor een sfeerimpressie:

Elvis – BIJLMERenZO