Dag van 1000 Culturen 2015

De Dag van 1000 Culturen wordt elk jaar leuker! Zoveel optredens als dit jaar waren er nog nooit geweest. Op het hoofdpodium hebben we genoten van de Bijlmer Steelband, JTSZO, OSB Leerorkest, ANA dans, DejavU, Saraswati Art, 5 o’clock class, Graziella Hunsel, Kente festival, Untold, Next on Stage, Nastyplay, Corona band. In de cultuurtent waren allerlei activiteiten, zoals voorstellingen en een quiz van Tocca en Juiciety, Spoken word en dit jaar was er ook Fiësta Latina.  De BijlmerBattle dancebattle was er natuurlijk weer in het BijlmerParktheater en  Afrolosjes stond op het Anton de Komplein met een eigen DJ-bus. Bij het CBK was Fatu, Bijlmer Boekt, I Speak en Schatten van Suriname. En er was nog veel meer te beleven. Teveel om op te noemen.

BIJLMERenZO heeft haar nieuwe logo gelanceerd, dus iedereen wilde wel op de foto voor een BIJLMERenZO tasje! Hier zie je onze foto’s van de Dag van 1000 Culturen 2015:

BIJLMERenZO – Shaneequa, Chris, Meredit en Isaac