Dag van 1000 Culturen 2015

Op zaterdag 5 september staan het Anton de Komplein, CBK Zuidoost en het Bijlmer Parktheater in het teken van de Dag van 1000 Culturen. Deze dag is de officiële opening van het cultuur- en sportseizoen in Amsterdam Zuidoost met workshops, sport, spellen en heel veel lekker eten. En er zijn diverse optredens van onder andere Nastyplay, Corona band, Untold, Black Harmony, TOCSICK, Lina Ice en Bijlmer Boekt.

De Dag van 1000 Culturen wordt georganiseerd door Cultuur Platform Zuidoost: Imagine IC, CBK Zuidoost, Bijlmer Parktheater en Stadsdeel Zuidoost met medewerking van Funtrax. En niet geheel onbelangrijk: de entree is gratis!

1000 culturen

Programma Sportplein (Anton de Komplein)

13:30-18:00 Diverse sportdemonstraties, clinics en workshops door Funtrax i.s.m. lokale sportverenigingen en -organisaties (voor alle leeftijden)

13.30-18.00 Marktkramen van lokale sportverenigingen en -organisaties met aanbod van sportseizoen 2015/2016: ABC Boksen, Atletiek Vereniging Feniks, Coerver Coaching, Cricketvereniging Groen en Wit, De WaterKraam, Gymnastiekvereniging FDO, FitFood Diëtistenpraktijk, Got2Bfit, Honkbalvereniging Amsterdam Marshals, Inside Defense, Jongeren die het kunnen, Karate Zuidoost, Kurodaya Training, Education & Coaching, Optisport Bijlmer Sportcentrum, Pencak Silat traditionele muziek en dans, Schaakvereniging Chaturanga, Shaolin Wuhun Helan, SistAr Circle, Sportcentrum Pleizier, Sportloket Amsterdam Zuidoost, Wandelen&ZO, Zeilvereniging Gaasperplas

Programma Market & Food (Anton de Komplein)

13.00-18.00 Marktkramen van lokale culturele partijen en creatieve ondernemers: Yema Healing Touch, Glen Bitter, Coloured Goodies, Swazoom, MZO, B*Wear, Zyllva Jewelry, Nishma shop, Jongerencultuurfonds, VoorleesExpress Adam, Bijlmer Parktheater, R.Verlooy, Eldorado Boekencollectief, Afro Losjes, Marco Lopes, Untold en Eternity, 5 o’clock class, ArtFX Bijlmerenzo

13.00-18.00 Food court: Patrick’s Catering, Jurgen Lisse, Bradaz BBQ, Vle’s Biertaxi & Keuken, Marichel, Courage Enterprise, Ailiens moksi-alesi lijn, Stichting Muchacho, Juiciety, Yvette Kitchen, Stick Up Indo Food, Hilo Roti en Barra, Wi Kon Na Wan, Jirehkitchen, Surinam Pastry, Wi Eegi Kerki, Evy’s Production, J.G. Mijnals