BIJLMERenZO @ Kwakufestival 2015

Het zit er al weer op 5 weekenden lang een overvloed aan lekker eten, dansen, voetballen en genieten van meer dan honderd artiesten… Kort samengevat was dat het Kwakufestival 2015. BIJLMERenZO was er elk weekend bij!

Dashaki’s in overvloed (dat ene Afrikaanse ding dat iedereen draagt, ook wij), Ronnieflex, SFB en artiesten uit de hood zoals CHO, SBMG en LilSaint. We zien en horen het allemaal en genieten er optimaal van. Natuurlijk zetten we alle mooie mensen die we tegen komen op de foto met ons nieuwe logo. Met deze foto maakten zij ook nog eens kans voor een van de hotste, rasta lovers alert concerten van het festival: Etana en Jah Cure! Benieuwd naar alle mooie bezoekers/jezelf, artiesten en concerten? BIJLMERenZO deelt de ervaring op het Kwakufestival nog één keer, als goede herinnering in dit fotoalbum!

Trouwens, onze filmpjes komen ook nog…