Wie is er bang voor het F-woord?

Op zondag 8 maart is het internationale vrouwendag. Aanleiding voor een goed gesprek in het Bijlmerparktheater. Woensdag 4 maart was de talkshow WIE IS ER BANG VOOR HET F-WOORD? Ofwel durf je er voor uit te komen dat je Feminist bent? Drie generaties feministen gingen in gesprek over hun leven als feminist, waar het begon voor hen en hoe nu verder. De centrale vraag van de avond was ”Welke inzichten kan het feminisme de antiracisme beweging in Nederland bieden?”

Geweldige vrouwen als Gloria Wekker, Philomena Essed, Hodan Warsame en Ramona Sno gaven antwoord op deze moeilijke vragen. Benieuwd wie er in de zaal zaten en hoe dat eruit zag? Check dan snel dit fotoalbum voor een impressie. Wat er besproken werd zie je binnenkort in onze filmreportage!

BIJLMERenZO – Shaneequa