I am diploma uitreiking

Trots, blijdschap en liefde: dat zijn de drie overheersende emoties die voelbaar zijn in NoLimit op 21 februari 2015. Deze zaterdag is voor de deelnemers van de I AM Bootcamp niet zomaar een zaterdag. Het is een dag waarop ze misschien wel één van de belangrijkste trajecten van hun leven afsluiten, namelijk de zoektocht naar zichzelf. Het is aan de stralende gezichten zeker niet af te lezen hoe zwaar de afgelopen weken waren. Het lijkt wel alsof er een heel andere groep voor mij staat dan begin januari. Degenen die de reis hebben weten te doorstaan, staan stuk voor stuk zelfverzekerd op het podium als ze vertellen over wat ze allemaal geleerd hebben en hoe ze veranderd zijn. Verandering is in dit geval misschien niet helemaal het juiste woord. Het doel van dit programma is het vinden van je kern, wie je werkelijk bent. Heb jij jezelf al gevonden?

“Finding You is Living YOU & Living YOU is Living LIFE ! “- MAD

BIJLMERenZO – Meredith