Ontmoet de redactie: Shaneequa

Mijn naam is Shaneequa Vrede, 20 jarige communicatiewetenschap student aan de Vrije Universiteit. Met trots maak ik vanaf dag 1 deel uit van de Bijlmerenzo redactie (inmiddels al 5 jaar). Mijn passie, communicatieve vaardigheden en durfhouding bundel ik als een van de mediagezichten voor de redactie. Dit doe ik  als presentatrice en interviewer voor de website. Mijn doel is niet alleen de media van Zuidoost mijn passie, pit en kleur te bieden, maar de gehele Nederlandse media.

shaneequa

Natuurlijk vind ik als presentatrice mijn looks belangrijk, maar ben ook geïnteresseerd in de looks van de straten. Samen met redacteur Meredith ben ik daarom #Whatstrending gestart. De unieke looks van de straten, oftewel jouw looks spotten wij en leggen wij vast als foto. Ook achterhalen we waar de look vandaan komt middels een kort interview.

Nice to Introduce myself, till we meet on the streets X

BIJLMERenZO – Shaneequa