Gratis coaching voor jonge ondernemers

Jongeren met bijzondere inspirerende bedrijfsideeën om de wereld te veranderen kwamen op donderdag 23 oktober bijeen in het stadsdeelkantoor van Zuidoost. Dit was het de eerste trainingsdag voor jonge (toekomstige) ondernemers bij de ‘Start-up Acceelerator’, een programma georganiseerd door Stadsdeel Zuidoost.

De cameraman van BIJLMERenZO, Christopher Sommer, doet ook mee aan het traject, om zijn eigen mediabedrijf op te zetten. Zijn advies is: “Er is geen geheime sleutel tot succes, alles ligt aan je eigen inzet. Zoek mensen op die ervaring hebben met wat jij wilt gaan doen en van wie je veel kunt leren. Blijf op zoek naar informatie. Durf stappen te zetten, anders blijft het bij een leuk idee en wordt je bedrijf niet succesvol.”

De deelnemers worden vandaag gecoacht door experts op het gebied van ondernemen, om hun succes te vergroten. Volgende week donderdag is de tweede dag waarop de jonge ondernemers weer samen komen. Dan gaan ze leren hoe hun plan te realiseren en er geld mee te verdienen.

BIJLMERenZO – Justin