WHAT’S TRENDING#6: Vogue Fashion Night Out 2014

BIJLMERenZO bevindt zich op donderdagavond 4 september 2014 in een wereld die menig fashionista hart sneller laat kloppen. Het is Vogue Fashion Night Out in Amsterdam! Het is de 3e editie van dit jaarlijkse event dat word georganiseerd door het mode tijdschrift Vogue. De avond wordt op de Dam officieel geopend met veel grommende motoren. De redactie van Vogue komt aan bij de Bijenkorf op Harley Davidson motoren terwijl er muziek op de achtergrond klinkt. Als hoofdredactrice Karin Swerink het lint door knipt gaat het dan eindelijk allemaal beginnen. De Bijenkorf is bomvol en er is genoeg te doen. Van model spelen voor Calvin Klein tot afkoelen met een beker Tommy Hilfiger schaafijs. Moe geworden van het lopen? Geen probleem! Je pakt gewoon een yellow cap, springt in een snelle Mercedes-Benz of gaat in een chique koets verder. Op naar de P.C. Hoofdstraat waar de lange avond wordt afgesloten met een glaasje bubbels. Deze mooie avond vliegt voorbij. Voordat je het weet zit je weer in de tram naar huis met in elke hand een aantal goodiebags. Wat is het leven van een modemeisje toch zwaar.

Welke trend wordt er gespot deze avond? Veel dames kiezen ervoor om hun outfit af te maken met een hoedje. Ze worden gespot in verschillende kleuren en vormen. Leeft deze trend ook in Amsterdam-Zuidoost? Houd de site in de gaten voor What’s Trending #7.

BIJLMERenZO – Meredith