Afro Chic! Let’s Talk

Afgelopen zaterdag 31 mei was BIJLMERenZO bij Afro Chic! Het Natural Hair evenement van Nederland, georganiseerd door Sjamira Rosebrug en Christella Gerard. Tijdens het evenement kon je genieten van diverse workshops over haarstijlen die onder andere werden gegeven door de Franse blogger Fatou. Je kreeg verschillende tips over haarverzorging, producten en leerde hoe je op verschillende manieren je hoofd kon binden met traditionele Afrikaanse stoffen. Naast de workshops konden de gasten mee discussiëren over hot topics waar Naturalista’s dagelijks mee te maken hebben.

Sylvana Simons (presentatrice) vertelde over haar ervaringen met verschillende haarkapsels die zij in de loop der jaren heeft gehad. Daarnaast kon het publiek ook genieten van de Miss Black Hair Nederland modellen die zichzelf introduceerden met hun betoverende Natural Hair kapsels en mooie Afrikaanse kleding. Behalve Natural Hair was er ook aandacht voor prachtige Afrikaanse accessoires en sieraden.

Tegenwoordig zie je steeds meer vrouwen met Natural Hair en we leren elke dag weer iets nieuws. Ook tijdens Afro Chic werden er verschillende producten verkocht voor haar en huid. Veel van de verkochte producten worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Verder hebben we kunnen genieten van lekker tropisch eten en werd de avond afgesloten met muziek van de geweldige zangeressen Sarah Jane en Yuli Minguel.

Kortom, het was een leerzame dag en ik kijk uit naar het volgende evenement.

BIJLMERenZO – Jaleesa