WHAT’S TRENDING#2

Het is al weer lente! Op 21 maart is de astronomische lente begonnen. De dagen worden langer, de vogeltjes beginnen te fluiten en de bloemetjes zijn in bloei. Met het steeds warmer wordende weer beginnen velen zich al zorgen te maken over hun lichaam. Binnen no time moet ons lichaam weer summer proof zijn. ‘Is mijn buik wel strak genoeg? Zouden mijn armen niet gespierder moeten zijn?’ Meiden zijn aan de squat challenge, jongens brengen steeds vaker een bezoekje aan de sportschool. Een leuke outfit maakt al dat harde werken voor een mooi lichaam al iets minder zwaar en een stuk leuker.

Nog leuker is de aanhoudende mode trend van sportieve kleding. Op de catwalk zie je veel sportieve outfits voorbij komen, ook voor deze lente en zomer. Hele trainingspakken, sportieve broeken met matchende crop tops, jacks… Allemaal sportieve outfits die zeker niet bedoeld zijn om tijdens het joggen te dragen.

Op straat zijn er veel shirts met strepen, cijfers en sweaters te zien. Vooral sneakers zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Een tijdje terug was het ondenkbaar dat we dezelfde schoenen die we in de sportschool droegen op straat zouden dragen. Je ziet deze comfortabele schoenen in allerlei vormen en kleuren. Outfits die eens speciaal voor de sportschool bedoeld waren, worden nu onderdeel van het dagelijks leven. Hoe stel jij je outfits samen? Dit is hoe enkele jongeren uit de Bijlmer het doen. Nog nooit waren sportieve outfits zo trendy!

BIJLMERenZO – Meredith