Wat bezielt de jeugd in Zuidoost?

foto OSB bestuurscommissiegesprekKan jij vertellen wat jou en andere jongeren in Amsterdam Zuidoost bezighoudt? Vertel het aan het stadsdeel! De bestuurscommissie Amsterdam Zuidoost wil jongeren actief betrekken bij hun eigen woonomgeving. Daarom organiseert Stadsdeel Zuidoost op woensdag 21 mei om 15.30 uur op de Openbare Scholengemeenschap Bijlmer (OSB) een bijeenkomst over het opgroeien in Amsterdam Zuidoost. Jongeren kunnen tijdens deze bijeenkomst kennismaken met de bestuurscommissie en met de commissieleden in gesprek gaan over thema’s zoals schooluitval en jeugdcriminaliteit. Stadsdeel Zuidoost wil van jongeren, die goed bezig zijn, weten hoe zij met obstakels omgaan en hoe andere jongeren gestimuleerd kunnen worden om positief aan hun toekomst te werken.

bestuurscommissie-zuidoost-foto-george-maas

Kom op 21 mei naar de OSB en praat mee!