I’M NOT MY HAIR, AM I?

Zondag 25 mei 2014 was BIJLMERenZO bij I’M NOT MY HAIR, AM I? Een inspirerend en interactief evenement georganiseerd door Podium ZO! en She Sells waar werd gediscussieerd over verschillende haarstijlen van de Afro-Nederlandse vrouw. Bij dit evenement draait het niet alleen om natuurlijke haarstijlen, maar om alle stijlen die een vrouw (en ook man!) kan dragen en waarbij zij zich prettig voelt. Tijdens het debat dat werd geleid door Angelique Houtveen en de panelleden Kunta, Pearl Lewis, Nene Merit en Ashaki Leito, werd open en eerlijk gesproken over “Black Hair” en de verschillende dilemma’s en meningen die hieraan verbonden zijn. Ook konden we genieten van een geweldige haarshow van Chokka’s Black Hair Centre en van Natural Nation die mooie creaties en trends op het gebied van natural hair en weave stijlen lieten zien. Daarnaast waren er twee leuke acts te zien met o.a. de reggae artiest LePrince!

BIJLMERenZO – Jaleesa