Black Magic Girlz workshops

black magic girls

Wat is mijn passie? Waar ben ik goed in? Wat kan ik? Hoe bereik ik mijn doelen? Durf ik te dromen? Wie is mijn rolmodel? Welke talenten heb ik?Wat maakt mij gelukkig? Waar kan ik trots op zijn?

Als dit onderwerpen zijn die je bezighouden en je vindt het ook nog eens leuk om iets met dans, muziek of theater te doen, meld je dan aan voor de unieke Black Magic Girlz workshopreeks !

Black Magic Girlz is onderdeel van het jaarlijkse Black Magic Woman Festival. Een Festival dat al 17 jaar een podium biedt aan multicultureel en aanstormend talent in Amsterdam Zuidoost. De workshops zijn ontwikkeld voor meisjes van 12 t/m 16 jaar.

Met de opdrachten die er tijdens de workshops worden gegeven, krijg je een beter beeld van je eigen identiteit en je unieke talenten. Verwacht veel plezier, creativiteit en positive vibes!

We beginnen op vrijdag 9 mei met de meiden talkshow What’s your story? van 16u tot 18u in het Bijlmer Parktheater. Elk meisje heeft een droom en een route die zij wil volgen en aan elke route hangt een verhaal. Wat zijn jouw dromen, doelen, passies en inspiratie? Praat mee en deel jouw verhaal met Mara Michels, Desta Deekman en Marisa Lisse tijdens de Talkshow: What is your Story?

Een week later starten de 5 workshop bijeenkomsten op vrijdag 16 mei van 17:00 tot 19:00 uur in het Bijlmer Parktheater tot aan de zomer.

Ze zijn helemaal gratis! Maar let op: vol = vol!

Meld je aan vóór dinsdag 6 mei en mail naar mawunou@bijlmerparktheater.nl t.a.v. Black Magic Girlz of bel naar 020-3113933. www.facebook.com/Blackmagicwomanfestival