Artistieke première van ART CHI TEX

Op donderdagavond 10 april 2014 was BIJLMERenZO bij de filmpremière van  ART CHI TEX in het Bijlmer Parktheater. De film was super kunstzinnig en flitsend. De verhaallijn was niet duidelijk te volgen, maar het ging over twee rivaliserende broers die gedwongen worden nader tot elkaar te komen, omdat ze worden achtervolgt door hun niet vervulde dromen. Na afloop was de eerste vraag uit de zaal, wat het moraal van het verhaal was. Het antwoord was: “De bezoeker mag zelf bepalen wat de essentie en de betekenis ervan is.” De film is geschreven door Poet AF Black en geregisseerd door Melanin Kris (formeel bekend als Kitchell Samuel). Op non traditionele wijze hebben alle acteurs bijgedragen aan het ontwikkelen en produceren van de film.

Bekijk hier de trailer van de film!

In de foyer van het Bijlmer Parktheater hingen prachtige, kleurige foto’s van Fana Richters.

IMG_8973

BIJLMERenZO