CDA – sport, jeugdbeleid, creativiteit en onderwijs

Hallo, ik ben Menno de Boer. Kandidaat op de lijst van het CDA. Ik doe al jaren aan sport, met name marathons. Daarvoor moet je veel trainen. Dat kan in Zuidoost. Er is een atletiekbaan in het Bijlmerpark. Ook kan je er voetballen, basketballen, zwemmen  en andere sporten. Het CDA vindt dat belangrijk. Sport is goed voor je lichaam, geest en het sociaal groepsgevoel. Sport is gezond en vormend.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat ook belangrijk is, is een centraal jeugdbeleid als startpunt voor het voorkomen van veel sociale problemen in de toekomst. Jeugdzorg gaat naar Zuidoost en dat biedt kansen om de jeugdzorg eenvoudiger en effectiever te maken. Problemen moeten voorkomen worden.

Ten derde is creativiteit belangrijk, o.a. het maken van muziek. Stadsdeel Zuidoost moet dat stimuleren! Er moet daarvoor voldoende ruimte zijn.Tenslotte is goed onderwijs van groot belang voor de toekomst van jongeren. Onderwijs is belangrijk voor een baan. Daarvoor heb je goeie leerkrachten nodig.

CDA is voor sport, jeugdbeleid, creativiteit en onderwijs. Daar stem ik voor!

 

Menno de Boer