Internationaal project “Music Connection”

“MUSIC CONNECTION” is een jongerenuitwisseling waar het maken van muziek centraal staat. Schrijven van je eigen songs, opnames in een muziekstudio, maken van je eigen videoclip, workshop stageperformance en ondernemerschap. Daar gaan jongeren uit verschillende landen samen mee aan de slag.

Wie

Untold organiseert het internationale muziekproject Music Connection in Amsterdam  i.s.m. NoLIMIT en verschillende organisaties uit Engeland, Turkije, Frankrijk en Italië. Doelstelling is het maken van een gezamenlijke muziekproductie waarbij de eindpresentatie zal plaatsvinden in NoLIMIT en het Bijlmer Parktheater. Hierbij staat het intercultureel leren centraal. Thema van dit project is Racisme. Jongeren die het ook leuk vinden om te participeren met media activiteiten of helpen organiseren, kunnen zich aanmelden voor deelname aan deze uitwisseling. Zij zullen dan bijvoorbeeld een fotoreportage of videoreportage vervaardigen.

Wat

“MUSIC CONNECTION” is een jongerenuitwisseling waar het maken van muziek centraal staat. Jongeren zullen 7 dagen samenwerken en deelnemen aan een scala van activiteiten, gericht op onderzoek naar muziek en hun functies in verschillende culturen. Daarnaast creëren deelnemers innovatieve liederen en muziekvideo’s van hun mening tegen racisme.

Hoe

De activiteiten bestaan uit o.a.: schrijven van je eigen songs, opnames in een muziekstudio, maken van je eigen videoclip,  workshop stageperformance en ondernemerschap. De activiteiten zullen plaatsvinden in NoLIMIT en diverse muziekstudio’s.

Wanneer

Activiteitenweek: maandag 17 maart t/m zondag 23 maart 2014

Voorwaarden

Om deel te nemen aan deze uitwisseling moet je voldoen aan de volgende voorwaarden

1. De gestelde leeftijd is 18 t/m 25 jaar(ben je jonger of ouder en je wilt graag mee doen dan kan het altijd in overleg)

2. Eigen bijdrage is € 25,- per persoon (lunch en diner zijn inbegrepen in dit bedrag)

3. Een open houding en verplichte participatie aan alle uitwisselingsactiviteiten

 

Aanmelding

Ben je geïnteresseerd en kan je je vinden in de gestelde voorwaarden of ken je iemand, kom dan donderdag 27 februari ’14 langs in  Bijmelrpark theater voor de informatieavond  van 20:00 – 21:00 .

Of mail naar info@untold.nl en wij mailen je dan een aanmeldingsformulier . Ook kan je bij deelname aan de uitwisseling in Nederland  aanmelden voor het tegenbezoek van Music Connection in Londen en Frankrijk

 

Wij hopen dat je voorlopig voldoende ben geïnformeerd. Voor vragen kan je contact opnemen met Aisha Martina 06-31005184, Otmar Watson 06-53488669. of info@untold.nl