Premiere soap ‘Who Am I?’

Na 9 maanden hard werken mag onze soap op vrijdag 1 november dan eindelijk ‘’bevallen’’.  NoLimit staat vandaag in het teken van de première van ‘Who am I?’. De driedelige soap van onze eigen redactie. Vol spanning worden de eerste gasten vanaf 7 uur ontvangen en om half 8 is het dan zover. Dewie en Shaneequa hebben de eer om de gasten te verwelkomen en dan start het eerste filmpje: ‘Who am I?’ part I . Dit is een opfrisser voor de gasten, want deze staat al een tijdje online. Nu is het tijd voor de echte premieres. ‘Who am I?’ part II wordt aangekondigd door de dames van BIJLMERenZO.

premiere1

Gelach, herkenningsgeluiden en vrolijke gezichten zitten er in de zaal als het licht weer aangaat.  CIA vangt het publiek dat nu vol met enthousiasme zit op met een leuke quiz over drugs en alcohol als vervolg op de onderwerpen van de film. Na deze zware onderwerpen in de leuke quiz is het tijd voor een pauze. Onder het genot van een bakabana en een sate ontvangen we de reacties over de eerste twee delen en is de pauze zo om.

premieregroep

Nu is het tijd voor het laatste deel van onze driedelige soap. Vol spanning zitten zowel ons redactieteam als het publiek te kijken naar het laatste deel. Met veel gelach in de zaal gaan de lichten langzaam weer aan. De première zit erop, maar de leuke avond niet. Miss Kitty en Aries sluiten af met een leuke talkshow over de onderwerpen van de laatste soap: criminaliteit en foute vrienden.  Onze missie is geslaagd en daar heeft  onze trots, ons kindje kortom onze soap, voor gezorgd.

publiek

De redactie van BIJLMERenZO heeft de vervolgafleveringen van deze jongerensoap geproduceerd met subsidie van Youth in Action.

Heb jij deze avond gemist? Check dan snel de eerste delen van onze soap op de youtube account van BIJLMERenZO.

 

BIJLMERenZO – Shaneequa